Mike Chaney's Tech Corner
October 01, 2020, 06:44:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Saved/recalled jobs loading, editing problem  (Read 2610 times)
Gordo
Newbie
*
Posts: 34


View Profile Email
« on: April 23, 2015, 08:12:32 PM »

Same MS-XP-Pro, Same R2400, same driver, same paper size. same page size. Click Recall, Select Job:  "Unable to load printer driver settings for 2400".  Click O.K.  Red placeholder, but no image.   QU v212.217 note on recalled job.

In folder containing desired thumbnail I click "+" of the desired image & it loads, 180 degrees rotated.  I manually rotate it 180.
 
Then if I double click image in preview and, for example, add brightness, it does so, I click O.K.  and it downsizes a bit and changes margins to unequal, as it returns to preview screen.   

I've tried 6 or 7 different recalled jobs, tried a lot ry possible border, inside/outside,  margin settings.

Probably 95% of my Qimage usage over ~ 5 years is the above jobs - 5x7 greeting cards (when folded) printed on 7x10 vertical, 2 borders & .25" margins all around.  Now Gone South  :-(

I've been recalling, printing these jobs, with my eyes closed for years...what's up?

Gordo 
     

 
Logged
Lurcherjohn
Full Member
***
Posts: 144


View Profile
« Reply #1 on: April 26, 2015, 01:39:20 PM »

Hi Gordo,
I use Qimage in the same way as you, using  template layouts saved as Jobs. I have ďlostĒ images from the saved jobs but it has been because Iíve deleted or altered where they are stored or have somehow changed the Qimage data file or its location.
Have a look in File> Automated Job Log, use the search for the name of Job or picture file and find the last time you used it. If the picture location has changed then no picture can be seen in the Job Log also.
If you have a back up of the Qimage data file you can to use Utilities> Migrate/Copy Application Data to sort it out if the change has been with the Qimage  file, otherwise itís a matter of re-doing them.
   Good Luck, John
Logged
Gordo
Newbie
*
Posts: 34


View Profile Email
« Reply #2 on: April 28, 2015, 06:03:52 PM »

Thanks LJ,
 After some digging, I'm going to apply your last   "....it's a matter of re-doing them."
I appreciate your notes - gives me a little more info about the program.

Gordo
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!