Mike Chaney's Tech Corner
September 21, 2019, 12:42:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Canceling a Print Job?  (Read 260 times)
Grandphoto
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« on: September 03, 2019, 11:35:42 PM »

Hello,

I must be missing something, which isn't unusual  Roll Eyes   I just printed a photo and it came out just fine.  Removed it from the screen and replaced it with a different photo . . . but the first photo kept printing over and over again.  The second photo is on the screen, but Huh  Huh  Huh doesn't print, just the first one.

I closed out Qimage and tried to print the second photo, but still ended up printing the first one  Huh Huh What am I doing wrong or what am I missing . . .

Thanks,
FredSG
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5098



View Profile WWW Email
« Reply #1 on: September 04, 2019, 09:11:49 AM »

Quote
I must be missing something, which isn't unusual  Roll Eyes   I just printed a photo and it came out just fine.  Removed it from the screen and replaced it with a different photo . . . but the first photo kept printing over and over again.  The second photo is on the screen, but Huh  Huh  Huh doesn't print, just the first one.

I closed out Qimage and tried to print the second photo, but still ended up printing the first one  Huh Huh What am I doing wrong or what am I missing . . .

Thanks,
FredSG
Hi Fred,
I'm a Fred too.
First question: what version of Qimage since you posted in the old Qimage category. It's OK a lot of people do that.
For the moment, I will assume the latest Qimage Ultimate.
Qimage prints from a queue; a line up of images. On the screen, you see a page.
You can seem to remove it but just changed pages to a Draft page. Screen will look blank, but that  image is still there to be printed.

So with a right click on the big view screen, at the top (see screen snap attached) see choices.... select REMOVE ALL.
Now try it again.
Also asking which method you used to close Qimage?   
Also asking what screen were you in when you printed; Page Editor or Main Live view?

Fred
Logged
Grandphoto
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« Reply #2 on: September 04, 2019, 11:05:03 AM »

Hey FRED, maybe we're related Huh Huh what with the same first name Roll Eyes Roll Eyes

Many thanks for the quick reply and images of the Qimage program.  I think I have the latest Qimage (Qimage Ultimate)

I have to admit, I haven't had a chance to go through all the "bells and whistles" of Qimage, but I will eventually.

Many thanks for your help . . . always very much appreciated.

(another) Fred
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5098



View Profile WWW Email
« Reply #3 on: September 04, 2019, 04:14:51 PM »

Quote
I have to admit, I haven't had a chance to go through all the "bells and whistles" of Qimage, but I will eventually.

Many thanks for your help . . . always very much appreciated.
Glad to help as are the rest of the folks on here.
Ask anything, anytime, and even if you asked before, or asked 4 in a row, and this makes 5 in a row......
Fred
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!