Mike Chaney's Tech Corner
November 26, 2020, 12:20:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Professional ICC Profiling Software for Windows
Create custom ICC profiles with
Profile Prism for accurate color!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Custom size printing with Qimage One  (Read 7631 times)
Andre
Newbie
*
Posts: 5


View Profile Email
« on: April 06, 2018, 09:41:58 PM »

Hi,
I am having a hard time printing custom sizes with Qimage One. I am trying to print 18 x 12 (or 12 x 18), and have selected that size and entered it in the custom tray. I check my printer settings and they are also set to Qimage custom. But I only get a smaller picture printed within the 18 x 12 page? I am missing something here. Shoudl I enter the custom size under All Sizes or under Filtered Sizes? Any ideas of how to get it to print the full size?

thanks in advance.

Andre
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5368



View Profile WWW Email
« Reply #1 on: April 07, 2018, 09:28:52 AM »

Quote
Hi,
I am having a hard time printing custom sizes with Qimage One. I am trying to print 18 x 12 (or 12 x 18), and have selected that size and entered it in the custom tray. I check my printer settings and they are also set to Qimage custom. But I only get a smaller picture printed within the 18 x 12 page? I am missing something here. Shoudl I enter the custom size under All Sizes or under Filtered Sizes? Any ideas of how to get it to print the full size?

thanks in advance.

Hi Andre
First of all some information.
What printer?
Are you on a Mac or PC?
I only have Qimage ONE for PC, so if you are running Q-1 for Mac, I'll yell for Mike or Andrew.
In my Q-1, there is no custom size selection, so will have to wait for your reply.
Fred
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5368



View Profile WWW Email
« Reply #2 on: April 07, 2018, 03:15:03 PM »

Quote
I only have Qimage ONE for PC, so if you are running Q-1 for Mac, I'll yell for Mike or Andrew.

Please send your issue to Andrew@binartem.com
He is the Mac guru

Fred
Logged
Andre
Newbie
*
Posts: 5


View Profile Email
« Reply #3 on: April 07, 2018, 06:16:31 PM »

Thanks Fred. Yes I am on an iMac and printers are Canons (Pro 100 and Pro 1000). I will send an email to Andrew.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!