Mike Chaney's Tech Corner
November 26, 2020, 01:02:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Print to File - remember last output folder  (Read 9879 times)
jsaari
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« on: June 10, 2009, 11:15:10 AM »

The latest Qimage pro version (v2009.259) does not seem to remember the last output folder used for printing to file. Is there a setting for that?

Jari
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5368



View Profile WWW Email
« Reply #1 on: June 10, 2009, 01:02:51 PM »

Hello,
When you use Print to File, a box appears giving you 4 selections: User supplied folder and name, Auto naming user select, Remember Print to File folder, and a 4th for special characters.
Those selections work for me.
If you have trouble, please outline your steps one by one, so we can see where we deviate.
Hope this helps.
Fred
Logged
Winston Mitchell
Newbie
*
Posts: 10


Boise, Idaho


View Profile
« Reply #2 on: June 10, 2009, 01:22:01 PM »

It doesn't work well for me either. It doesn't remember from session to session and frequently forgets within a session. I want it to go to one place only. I would really like to set it and forget it.
Logged

WinXP/SP2
admin
Administrator
Forum Superhero
*****
Posts: 3177



View Profile Email
« Reply #3 on: June 10, 2009, 02:47:13 PM »

It doesn't work well for me either. It doesn't remember from session to session and frequently forgets within a session. I want it to go to one place only. I would really like to set it and forget it.

Do you have "Remember output folder" checked on the print dialog when you click print?  Works fine for me when that box is checked.

Mike
Logged
Winston Mitchell
Newbie
*
Posts: 10


Boise, Idaho


View Profile
« Reply #4 on: June 10, 2009, 05:33:55 PM »

Do you have "Remember output folder" checked on the print dialog when you click print?  Works fine for me when that box is checked.

Mike
Yes, always.
Logged

WinXP/SP2
admin
Administrator
Forum Superhero
*****
Posts: 3177



View Profile Email
« Reply #5 on: June 10, 2009, 05:43:00 PM »

Do you have "Remember output folder" checked on the print dialog when you click print?  Works fine for me when that box is checked.

Mike
Yes, always.

OK, then I'll need a sequence of events: exactly what you are doing and what you see.  Can you give me your step by step and tell me what options are selected on each screen as you go?

Mike
Logged
Winston Mitchell
Newbie
*
Posts: 10


Boise, Idaho


View Profile
« Reply #6 on: June 10, 2009, 06:15:52 PM »

OK, then I'll need a sequence of events: exactly what you are doing and what you see.  Can you give me your step by step and tell me what options are selected on each screen as you go?

Mike
I think i have found my problem. It's a job setting, isn't it?
Logged

WinXP/SP2
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!