Mike Chaney's Tech Corner
October 25, 2021, 06:04:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Upgrade to v2010.209 from v2009.206 problem  (Read 4058 times)
Ray R
Newbie
*
Posts: 1


View Profile Email
« on: September 14, 2010, 05:27:17 PM »

Having spent most of today creating new templates and jobs, I noticed that I did not have a the current edition of Qimage Studio Edition.
So I downloaded, installed it and ran it.
I went to continue with what I was doing and ..
No layouts from today, No Jobs from today and nor where there any from last month.

I have retored my computer (XP) to yesterday and they have returned.

There are jobs and layouts from previously. Should I have have saved what I have done to somewhere else.

Thanks
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5444



View Profile WWW Email
« Reply #1 on: September 14, 2010, 06:15:59 PM »

Quote
There are jobs and layouts from previously. Should I have have saved what I have done to somewhere else.

In Qimage, go to Utilities, and select Migrate Copy Application data.

Fred
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!