Mike Chaney's Tech Corner
December 05, 2020, 03:29:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
  Home Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
  Show Posts
Pages: [1]
1  Technical Discussions / Computer Software / E-mail Hassel on: May 19, 2017, 01:09:32 PM
I am using an ASUS computer which was Windows 8 for the first couple of years, and I had it upgraded to Windows 10 and am not impressed. Instead of using the Windows 10 e-mail I am using Windows Live Mail. I can receive e-mails with 10 or 15 photos and Videos without any problems. But I can not send the same. Typed messages are OK but, if I add one single photo the people on the other end get an unreadable message about 10 or 12 times. I don't want to chuck it in the bin and buy a Windows 7, but I can't see any other way.

I didn't find the right solution from the Internet.
References:https://www.computerforum.com/threads/e-mail-hassel.242080/

Animated Video Example
2  Technical Discussions / Computer Software / Graphics card issue on: May 19, 2017, 01:07:42 PM
Heya, so I got a graphics card I want to try. I have no real experience with this kind of thing, but I managed to install a new power supply and get everything hooked up no problem. The problem I have now is this; If I plug in the card I don't get a display on either the built in board or the graphics card.

The graphics card is an XFX Radeon 6950 HD 2gb

My onboard is an AMD 760G

I didn't find the right solution from the Internet.
References:https://www.computerforum.com/threads/graphics-card-issue.242147/

Explainer Video Example
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!