Mike Chaney's Tech Corner
September 20, 2021, 07:58:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Professional Photo Printing for Windows
Print with
Qimage and see what you've been missing!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: RAW for Sony RX100 + Qimage Studio  (Read 10328 times)
Liz Z.
Full Member
***
Posts: 104



View Profile
« on: August 28, 2012, 01:33:15 PM »

Hi--I use Qimage Studio, and though I tried Ultimate I realized that Studio is more than enough for my needs. But then I got a new, not-yet-supported camera, the Sony RX100.

Mike, will support for RAW images from the Sony RX100 be added to Studio? At this point Studio sort of sees them, but it loads up a green tinted image. ACR just released a beta version which supports the camera, so I know the image isn't green.

I am wondering if I will have to upgrade to Ultimate if I want to use RAW editing with images taken with the Sony RX100?

Thanks for all you do,

Liz
Logged
Liz Z.
Full Member
***
Posts: 104



View Profile
« Reply #1 on: August 28, 2012, 01:57:23 PM »

Never mind! I just read another post that answered my question about updates. I guess it's time to buy Ultimate!
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5437



View Profile WWW Email
« Reply #2 on: August 28, 2012, 03:26:10 PM »

Quote
I guess it's time to buy Ultimate!

You wont be sorry!

Fred
Logged
Liz Z.
Full Member
***
Posts: 104



View Profile
« Reply #3 on: August 28, 2012, 04:11:52 PM »

I'm sure you're right, Fred-- I just needed a "valid" reason to do it!

On a related note, if I uninstall Qimage Studio will I be uninstalling the printing jobs that I saved, or anything else I will regret?

Liz
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5437



View Profile WWW Email
« Reply #4 on: August 28, 2012, 04:44:16 PM »

Quote
On a related note, if I uninstall Qimage Studio will I be uninstalling the printing jobs that I saved, or anything else I will regret?

No need to uninstall Studio anyway, but all the saved jobs etc. will be migrated to a new location so Ultimate can access them easily.

See two screen snaps from Ultimate.
The first one shows you a selection in the Utility Menu for migrating your files.

Let me put it this way, we are standing by if you need any help.
Fred
Logged
Liz Z.
Full Member
***
Posts: 104



View Profile
« Reply #5 on: August 28, 2012, 05:53:52 PM »

Fred, you are so kind.

Can you imagine what the world would be like if it were commonplace to hear people say to one another, "Let me put it this way, we are standing by if you need any help"?


Liz
Logged
Fred A
Forum Superhero
*****
Posts: 5437



View Profile WWW Email
« Reply #6 on: August 28, 2012, 08:07:58 PM »

Quote
Can you imagine what the world would be like if it were commonplace to hear people say to one another, "Let me put it this way, we are standing by if you need any help"?


It's true!  If I am busy, Terry will help, or Brian, or Dennis, or anyone on this forum that knows the answer.
That's what the "we" means.
All good people on here, Plus!    Mike, the author and expert.  I have this old brass lamp. It's a little tarnished, but if I rub it, a puff of smoke, and Mike pops out to give answers too.
But you have to get Ultimate.

 Grin

Fred
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!