Mike Chaney's Tech Corner
November 29, 2021, 09:43:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Feb 2013: Qimage Ultimate Challenges... have fun and explore features!
 
   Home   Help Search Login Register  

Download and develop photos from your flash cards with one click!
Get a trial of
FlashPipe today and stop fumbling with explorer windows to transfer photos and videos
Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print  
Author Topic: Mac version  (Read 37079 times)
awilford
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
« Reply #60 on: January 22, 2018, 11:20:00 AM »

Was this happening before, in the demo version, when you selected your own profile?

Could you please try the following:

1) Hold down the option key while starting Qimage One.

2) Follow the steps you would normally do to print, even if Qimage One crashes or doesn't print.

3) Open Finder and click on the Go menu

4) Hold down the option key and click on the Library menu item that appears.

5) From Library, go to Application Support/Binartem/Qimage One.

6) You will see two files in this folder: debug.log and temp.icc.

7) Could you please email both files to me so I can examine them?

andrew@binartem.com

Thank you,
Andrew
Logged
DdeGannes
Full Member
***
Posts: 175


Retired Banker; Golf; Photography; Travel.


View Profile
« Reply #61 on: January 22, 2018, 12:14:33 PM »

See the screen captures attached.
I purchased Q 1 a few hours ago after having tried for a few days. Having problems printing with an image sent from LR Classic CC 7.1 with the Q 1 application managing color management. The settings and system info is in the screen captures.
When I hit the print button the application freezes or closes immediately. I can print with the printer driver handling the printing. Been using Qimage Ulimate for many years but I just cannot get my head around these Mac printer settings.

Hi! I updated to 104 but the problem still persists.

See my screen capture. I am unable to proceed with the instructions 4 onwards.
Logged

COMP EQP: iMac 27" mid 2015 5K Retina macOS 11.2.3; 24GB Ram; Scan Elite 5400 film scr.
CAMERA EQP: Oly OMD EM-1, Digital Zuiko & OM lenses.
Imaging Apps: PS CC 20; LR Classic CC 9.3; Qimage U & One; VueScan.
awilford
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
« Reply #62 on: January 22, 2018, 04:47:10 PM »

Denis,

Thank you for sending the files. This problem has now been fixed in v2018.105 for macOS.

Andrew
Logged
PH Focal-Scape
Sr. Member
****
Posts: 262



View Profile WWW
« Reply #63 on: January 24, 2018, 06:52:32 PM »

Hello Mike and Andrew

Please see my message regarding a problem with v106 here http://ddisoftware.com/tech/qimage-ultimate/mac-qimage-one-canon-pixma-pro9000-mk-ii-printer-settings-and-color-mgmt/msg22318/#msg22318

Regards
« Last Edit: January 24, 2018, 09:28:09 PM by PH Focal-Scape » Logged

DdeGannes
Full Member
***
Posts: 175


Retired Banker; Golf; Photography; Travel.


View Profile
« Reply #64 on: January 24, 2018, 09:33:50 PM »


I am also experiencing this same problem.
iMac 27" 5K


 
Logged

COMP EQP: iMac 27" mid 2015 5K Retina macOS 11.2.3; 24GB Ram; Scan Elite 5400 film scr.
CAMERA EQP: Oly OMD EM-1, Digital Zuiko & OM lenses.
Imaging Apps: PS CC 20; LR Classic CC 9.3; Qimage U & One; VueScan.
awilford
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
« Reply #65 on: January 24, 2018, 10:45:00 PM »

Denis,

Are you saying you see the same blank screen in v2018.106 as Peter reported?

Andrew
Logged
DdeGannes
Full Member
***
Posts: 175


Retired Banker; Golf; Photography; Travel.


View Profile
« Reply #66 on: January 25, 2018, 01:18:42 AM »

Yes.
Logged

COMP EQP: iMac 27" mid 2015 5K Retina macOS 11.2.3; 24GB Ram; Scan Elite 5400 film scr.
CAMERA EQP: Oly OMD EM-1, Digital Zuiko & OM lenses.
Imaging Apps: PS CC 20; LR Classic CC 9.3; Qimage U & One; VueScan.
awilford
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
« Reply #67 on: January 25, 2018, 03:41:53 PM »

Qimage One v2018.107 was released today and should address the blank screen in macOS 10.13, High Sierra.

Andrew
Logged
chrisr
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« Reply #68 on: April 11, 2018, 05:24:21 PM »

Hi, I bought Qimage one for my mac and it opened, but after exporting a photoshop file to it, it closed and now when I click on the app, it flashes open for split second then closes....I have restarted my mac and I have re-downloaded Qimage one (without uninistalling first).  Still same issue. Any thoughts
Logged
awilford
Newbie
*
Posts: 31


View Profile
« Reply #69 on: April 12, 2018, 08:08:13 PM »

Chris,

Glad we could resolve this via email.

Andrew
Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!