Mike Chaney's Tech Corner
July 04, 2022, 03:17:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Qimage registration expired? New lifetime licenses are only $39.99!
 
   Home   Help Search Login Register  

Professional Photo Printing for Windows
Print with
Qimage and see what you've been missing!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: v2022.115 issues/comments  (Read 712 times)
admin
Administrator
Forum Superhero
*****
Posts: 3572



View Profile Email
« on: January 18, 2022, 03:43:02 PM »

v2022.115      Jan 18, 2022

Priority: Med

2022.115 is a maintenance release that includes some bug fixes.
Note: Fixes a "List index out of bounds" error when using the Full Page Editor.

Regards,
Mike
Logged
dewittehd
Newbie
*
Posts: 5


View Profile Email
« Reply #1 on: January 19, 2022, 02:47:43 PM »

Hi Mike,
I get a message such as "can not locate ordinal 4369 in ssleay32.dll". What do I do? I do not have version 2022.114 any more.
Regards,
JDW
Logged
admin
Administrator
Forum Superhero
*****
Posts: 3572



View Profile Email
« Reply #2 on: January 19, 2022, 03:26:40 PM »

What operating system are you using?  It sounds like some other installed software might have "hijacked" that DLL and installed an older version.  I can make a quick fix but I'd still like to know if you're running Windows 10, 11, etc.

Thanks,
Mike
Logged
dewittehd
Newbie
*
Posts: 5


View Profile Email
« Reply #3 on: January 19, 2022, 03:55:06 PM »

Hi Mike,
Windows 10 (updated yesterday, could that be the issue?), I re-installed Qimage and installed ssleay32.dll in C:\Windows\System32. Warning screen shows up at start-up, then Qimage runs but I do not know if errors will result.
Regads,
JDW
Logged
admin
Administrator
Forum Superhero
*****
Posts: 3572



View Profile Email
« Reply #4 on: January 19, 2022, 03:59:37 PM »

Hi Mike,
Windows 10 (updated yesterday, could that be the issue?), I re-installed Qimage and installed ssleay32.dll in C:\Windows\System32. Warning screen shows up at start-up, then Qimage runs but I do not know if errors will result.
Regads,
JDW

Thanks.  I just released 116 that will fix it: I removed dependency to that DLL.

Mike
Logged
dewittehd
Newbie
*
Posts: 5


View Profile Email
« Reply #5 on: January 19, 2022, 04:14:49 PM »

Works like a charm, much appreciated.
Thanks,
JDW
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Security updates 2022 by ddisoftware, Inc.